Korak 1.
U veću zdjelu dodajte sve suhe sastojke i dobro promiješajte. Prelijte vrućom vodom i kuhačom dobro izmiješajte kako bi se svi sastojci dobro povezali.
Korak 2.
Ostavite minimalno 15 minuta sa strane – da se smjesa ohladi i sjemenke nabubre. U međuvremenu upalite pećnicu na 200°C i ostavite da se grije (koristite opciju oba grijača i ventilacija).
Korak 3.
Smjesu podijelite na dva dijela i ravnomjerno svaki dio tanko razvaljajte između dva papira za pečenje, ne deblje od 5 mm.
Korak 4.
Razvaljanu smjesu premjestite u posudu za pečenje, skinite gornji papir i posipajte krupnom solju i sjemenkama. Po želji razrežite na željene oblike ili ispecite kao cjelinu pa pečenu lomite.
Korak 5.
Pecite dok ne postane hrskavo; oko 25 – 30 minuta u zagrijanoj pećnici na 200°C; (nakon 20 minuta provjerite stanje i pazite da ne izgori).
Ponovite postupak s preostalom smjesom.
Napomena: smjesu podijelite na dva dijela ako koristite posudu za pečenje od pećnice, cca. 45 x 35 cm, dok za manje veličine posuda povećajte broj dijeljenja smjese i prilagodite vrijeme pečenja.