Korak 1:
Zagrijte pećnicu na 240ºC. U posudu stavite žuto i bijelo kukuruzno brašno, sol, prašak za pecivo, psyllium i promiješajte. Zatim dodajte jogurt, vodu, ulje i rukama umijesite tijesto. Ostavite po strani da se poveže.
Korak 2:
Operite i očistite povrće. Luk narežite na polumjesece, papriku na štapiće, rajčicu i šampinjone na četvrtine. Mozzarellu natrgajte rukama. Pripremite okrugli kalup za pečenje pizze, promjera 22 cm. Stavite papir za pečenje i odvojite pola količine tijesta koje ste umijesili. Mokrim rukama ravnomjerno rasporedite tijesto. Na tijesto stavite umak od rajčice, dodajte luk, papriku i mozzarellu.
Korak 3:
Stavite peći i pecite 13 minuta. Izvadite pizzu i dodajte još svježe rajčice i šampinjone. Pecite još sedam minuta odnosno toliko dok rubovi tijesta ne dobiju zlatno smeđu boju. Izvadite pizzu iz pećnice i rasporedite pršut, bosiljak i rikolu. Pokapajte s maslinovim uljem i režite na četvrtine. Vaša Izidor pizza je gotova!